Om oss

Hunden är människans bästa vän. Det är något som de allra flesta hundägare kan skriva under på. Genom hunden får man en kamrat som aldrig sviker, som finns där oavsett vad som händer och som alltid blir glad då man öppnar dörren till hemmet.

Är du mogen att skaffa hund? Många tänker inte på att det handlar om ett livslångt åtagande. Hunden är ingen liten accessoar som man visar upp för omvärlden. Det är en levande varelse som behöver kärlek, rätt mat, motion och trygghet – på samma sätt som ett barn.

Vi vill visa upp hur detta ska gå till. Vi ska gå igenom allt som har med hund- och djurägande att göra. Vad ska din hund äta? Vilken hundras passar din livssituation? Hur går det till om hunden – eller djuret – blir sjukt och du måste besöka en veterinär? Vilken försäkring bör du har – och vilken kan anses som överflödig?

Vi som ligger bakom sidan är dels veterinärer och dels också gamla ägare av djuraffärer. Det ger oss en bra mix av kunskap att förmedla vidare. Framförallt så är vi dock hängivna djurälskare som inte kan tänka oss ett liv utan djur vid våra sidor. Oavsett om det handlar om hundar, katter, hästar eller något annat djur. Vi brinner för att skapa bättre kunskap om djurägande och vi hoppas att det kommer att synas på den här sidan. Välkommen!